tisdag 1 april 2014

KÖK KÖK KÖK

Har äntligen hittat dem! Lamporna jag ska ha i mitt nya KÖK som vi snart ska börja renovera.
Hittade dessa på Ellos och jag tycker de är supercoola, de ska sitta på den VITA helkaklade väggen ovanför köksbänken. Jag beställde tre stycken men jag vet inte ännu om vi ska använda alla tre eller om det kanske blir två. Det återstår att se :)
Men SNYGGA är de iallafall.Så nu är kakel och lampor klart! Vi vet att vi vill ha helt vita släta luckor och rostfri spis, fläkt och kyl, sen är det "bara" golv och diskbänk/köksbänk som ska väljas.
Nedan lite kakel inspiration.....

Just nu ligger mannen med värsta "mancold" så all planering står stilla, men till helgen hopas jag att vi kan komma iväg och titta å vitvaror och golv :)

Jag längtar!!
Ha det gott!
KRAM ♥♥

2 kommentarer:

Annica sa...

Riktigt snyggt subwaykakel!

Anonym sa...

Jag fullkomligt älskar din stil och dina inlägg. Du hittar bilder jag söker men inte vet vad jag ska googla på.

Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.

Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kay Boyesen till Le Creuset kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint.
Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! Tänkte på ljusslingorna i föregående inlägg. Det finns jättefina man kan plocka ut för poäng. http://tinyurl.com/o622tyu

Related Posts with Thumbnails